AVA BLOUSE LAUNCHING
  • Bayu Somerset |
  • Bayu Somerset |
  • Bayu Somerset |
  • Bayu Somerset |
  • Bayu Somerset |
  • Bayu Somerset |


Copy of Sublime Collection (2).png

You look best when you are comfortable in your clothes

Bayu Somerset | CREATE YOUR OWN ACCOUNT NOW

CREATE YOUR OWN ACCOUNT NOW

Enjoy more credits, offers and many more with us!

SIGN UP
  • Bayu Somerset - syahriah73

    syahriah73

    Definitely going to hoard more!

  • Bayu Somerset - fatinmasyarah_

    fatinmasyarah_

    Spotted our Embun Kebaya in Suci White on instagram <3 Thank you for tag pretty :)

  • Bayu Somerset - justinasylvester

    justinasylvester

    The seller are nice even inform me that the size that i suppose to get tk da stock so i just get xs size, i ingat aku jdi kecik sangat but actually its just nice on me, suka sangat cantikkk! Sapa2 nak beli tu jangan ragu2 memang cantik, i’m 158cm 53/54kg so klau tknk ketat ambik size s/m

  • Bayu Somerset - shiela_asilah

    shiela_asilah

    fast delivery, item received in good condition, beautifully made, i love the packaging ❤️

  • Bayu Somerset - khalsumhshm

    khalsumhshm

    Love terox ye baju niii. Kain dia a bit jarang tp sbb beli warna gelap so tak nmpk la sgt. Material dia pun selesa je bila pakai. Design pun cantik. Saya pakai S pun baju tu cam longgar sikit tp selesa serius tak tipu. Tinggi saya 149cm berat 45kg. Thank you seller utk servis yg bagus sgtttt ❤️❤️❤️❤

  • Bayu Somerset - nik.dla

    nik.dla

    Another a beautiful customer spotted wearing our Millie Kaftan in Grey. Thank You for the tag dear <3

Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.